lauantai 12. toukokuuta 2012

Kiellosta huolimatta

Aranami shawl
 
Aion esitellä hulluille ja herroille keskeneräisiä töitä.
"Eksyin" Menitaan eilen ja totesin, että Dropsin villalangat ovat alennuksessa, joku Dropsin talvilanka-ale, joten mukaani tarrautui Karismaa tuollaisena ruskean beigenä ja se maksoi vain 1,75 euroa/kerä.  Siitä aikoo tulla French Braid Villatakki.

Yesteday I "accidently" ended up in the local yarn store and found Drops Karisma wool in salo only for 1,75 euros/skein. I going to become a French Braid Cardigan.
 Nuo langat ovat vähän takussa siksi, että niihin on tänä aamuna hyökätty jo kaksi kertaa ennen kello seitsemää...
Those skeins look a little bad because they have been attaced twice before 7 am this morning...
Tyttö-Musti, Mustikka, Mustiina...

Aivoton matkasukkatekele, jota vedän perässäni kaikkialle. Aina tarvitaan yksi tällainen, jota voi kutoa vaikka pimeässä. Tämä on jotain omaa värjäämää Schoppelwollen sukkalankaa.

A brainless to go-sock project. You always need one that you can carry with you anywhere and knit even in the dark if necessary. This some Schoppelwolle sock yarn dyed by me.

Helge, tuo punakorvainen kollipoika löysi eilen hyvän kodin ja siitä voi olla iloinen. 


Ja sitten tämä Aranami. Pitkästä aikaa sain melkein hepulin kun näin tuon Raverlyssä. Mitämitä? Missä tuo on piileskellyt? Miksei Oulu ja puoli muutakin Suomea ole jo tehnyt tuollaisia pinokaupalla?? Voipi ola etteivät ole nähneet hekään sitä... Vaan nyt näkevät. Saas nähdä kuinka käy. Tai sitten olen väärinarvioinut eräiden maun. Mutta saanen sanoa, että tällaisen palakuvion mahdollisuudet ovat rajattomat. Siihen voi upottaa sukkalankojen loput, voi huvitella Noroilla tai sitten sijoittaa Shelteriin, kuten alkuperäisessä mallissa on tehty. Toimii varmasti myös aivan yksivärisenä valkoisena. Ja on aivoton. Voi siis rontata mukana.

And then this Aranami. I nearly got a stroke when I saw this in Raverly. Where has it been hiding?? And why hasn´t half of Finland, namingly Oulu already knitted piles of these? Well, maybe they haven´t seen it either. Here it is now. Let´s see.  The possibilities of such piecework are endless. You can you the leftovers of sock yarn, play with Noro or invest in Shelter like in the original. And maybe a solid white? And it is totally brainless to go with you all the time.

11 kommenttia:

outi kirjoitti...

Mihin lie tuolla Oululla viittaat, mutta kyllä se on nähty.:D Muistaakseni on jonossa tai jossain muussa korvan takana; Noro toimisi tuossa, eikö? Samalla systeemillä on olemassa liivin ohjekin. Sekin on hieno, mutten muista tähän hätään nimiä. Pitäisi mennä Ravelryyn kaivelemaan.

kio kirjoitti...

voi voi, mun ei olisi pitänyt tietää tuosta dropsin tarjouksesta...

mokkakissa kirjoitti...

Tuo mun tekele on Noroa, Silk Garden sockia vissiinkin... Kio ostin jo kaiken pois... Punaista ja mustaa tais jäädä täysin paketein :D
Niin ja Oululla viittan just sinne...

amuk kirjoitti...

Vai nyt on sitten langat haettuina tuohon villatakkiin :) Sitä on ihan kiva neuloa vai mitä ? Ihanan palaohjeen olet tosiaan bongannut netistä. Valtavasti käyttömahdollisuuksia. Kisulit kasvavat valtavaa vauhtia ja yhdelle on siis jo löytynyt tuleva koti. Onneksi olkoon ja luonnollisesti myös otan osaa ihan vähäsen. Luopumisen hetki on varmasti vähän haikea, mutta onneksi kaverille on löytynyt kiva uusi koti <3

mokkakissa kirjoitti...

Akiitos amuk, ne kyllä lähtevät kotoa vasta kesäkuun puolen välin jälkeen, joten totutteluaikaa on runsaasti.

kio kirjoitti...

valitettavasti et ostanut kaikkea, olitko muuten keskustan vai soukan menitassa? mullekin riitti melkein 2kg (karismaa ja nepalia), auts..

mokkakissa kirjoitti...

Kio, Soukassa, asun lähellä. Mitä värejä ostit?

kio kirjoitti...

minäkin kävin soukassa, viher, oranssi, keltaista, valkoista, vähän harmaata paria eri sävyjä eli ilmeisesti jämät mutta kivat sellaiset :) raidallisiin/kuviollisiin juttuihin pienehköjä määriä ja nepalia yhtä vihreätä riittävästi aikuisen paitaan yksivärisenä.

mokkakissa kirjoitti...

Jaaha no nyt sinne ei varmaankaan paljoa jäänyt....

Soile kirjoitti...

Jaa, tämä osa oulua on kökkinyt vain polvet mullassa pihalla, joten yksi jos toinenkin juttu on mahdollisesti mennyt ohi. Mutta tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta. Hulluilta päiviltä tuli hankittua kaksi kerää noroa

Anonyymi kirjoitti...

Aranami on tosi nami!