lauantai 26. toukokuuta 2012

Hernepuku

Hernepuku Dropsin Nepal-langasta.
Malli on Irish Coffee ja vaikuttaa toistaiseksi mukavalta. Varmaahan mikään ei ole ennen kuin kude on valmis ja päälle puettu. Alku meni muuten mukavasti, mutta sitten seurasi vaihe " kuinka tyhmäksi ihminen voi ryhtyä"? Minulla oli nimittäin 18 kerää vihreää Nepalia, joista 15 oli samaa erää ja 3 jotain muuta. Onnistuin jotenkin aloittamaan näillä muilla ja tuloksena on selkeästi erottuva värin vaihto muutama sentti resorin alapuolella... Höö. En jaksa purkaa. Purin juuri sen ruskean French Braid villatakin....Tätä käytetään talvella, jolloin on niin pimeää ettei kukaan huomaa värieroa. Luulen mä... Aaargh!
This is a pea dress of Drops Nepal yarn.
Model Irish Coffee which seems to be very nice this far. The real results will appear once you get it done. Actually there is already one " how stupid can you get" thing.... I had 18 skeins of Nepal and 15 of those were of the same lot and 3 of different lots. Somehow I managed to begin with the different lots. You can clearly see where the colours changes but who cares. This will be worn in the winter and it´ll be dark anyway... Nobody will notice. Thinks I. Aaargh!

Tämä Jaffa-setä on ihanan pehmeä ja lämmin, älä häiritse me nukutaan.
Uncle Jaffa is very soft and warm. Do not disturb, we are sleeping.

4 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Ihanan näköinen neuleen alku! Otsikon takia mie tosin ajattelen nyt hernekeittoa, hernerokkasumua ja sotilaita. Eeh. Jotenki tuo kaunis neule ei yhdisty kauhean hyvin niihin mielikuviin ;D

Ois jotenki reilumpaa, kun blogeissa näytettäis vain sellaisia neuleita, jotka on jo nähnyt miljoonaan kertaan. Taas nimittäin löytyi uusi ihastuttava ohje lisää. Eikä minkään valtakunnan aika riitä kaikkien toteuttamiseen. Pitäis kai pitää silmiä kiinni useammin...

amuk kirjoitti...

Varmasti tuo väriero tasoittukin käytössä kun pesee ja muuta. Eikä sitä kyllä ainakaan kuvissa edes huomaa. Jaffa-setä näyttää kyllä niin ihanan pehmeältä että kelpaisi unikaveriksi tännekin. Liikuttava pari <3 Kiva malli tuo Irish coffee. Neuloin sen joululahjaksi kummitytölle ja tykkäsin että paita on kiva. Onneksi tyttökin on tykännyt.

Tuija kirjoitti...

ihana toi neulemalli, kurkkasin raverlyn sivulta valmiin neuleen kuvan. Haluaisin tuollaisen....

Mistä mä saisin aikaa neulomiseen?

enkulin käsityöt kirjoitti...

Tuo herne on IHANA.