sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Orange and pink

Perussukkakausi ei ota loppuakseen. Aina tulee uusia ja uusia ihmisiä, jotka tarvitsevat sukkia. Vävykandin (Bob) joululahjasukat edelleen tekemättä, koska ensimmäinen versio tuli liian pientä = minulle. Ja seuraavat meni Janille = kissaihminen. Kummitytön (Inkeri) synttärit tiistaina = pinkit sukat.... Seuraavana vuorossa vävykandi.

Basic socks period does not seem to end at all. There is always someone who needs socks. I still have not made one pair that was meant for Christmas gift (Bob). Next pair went to Jani (catman). Inkeri has a birthday (7 years) next tuesday = pink socks... So, next will be Bob.
Langassa on aina välillä märkiä kohtia.
There are wet parts in the yarn every now and then.
Jaffa on taas isompi. Tänä aamuna 3,8 kg. Aivan juuri kasvaa kyllä ulos tuosta vaa´asta.
Jaffa has gotten bigger again. This morning 3,8 kg. He is about to outgrow this scale.
3,8 kg ??? Really?! No shit!
Vaikka en ole kotimaisten lankojen suurkuluttaja, niin on myönnettävä, että Nalle ja 7 Veljestä ovat kyllä hyviä sukkalankoja. Ja nopeita ja hyviä pitää jalassa. Oranssi oli must.

Even I am not a big fan of the local yarns I have to admit that Nalle and 7 Veljestä are really good sock yarns. And fast to knit and good to wear. That orange was a must.

6 kommenttia:

Peikkotyttö kirjoitti...

hiihhihihhiii
ihana tuo teidän Jaffa! :D

Mallaviri kirjoitti...

Tosi hihityttävän näköinen tuo vaakalukemia tirkistelevä katti! Kuva on ihan täysosuma!

Jostain syystä mullakin on välillä märkiä kohtia langassa. Viimeksi tänä aamuna meillä oli Epun kanssa lievää törkeämpiä erimielisyyksia neuleen hallintaoikeuksista...

Mari kirjoitti...

Kissa vaa'alla-kuva on kyllä ihan huippu!

amuk kirjoitti...

Voi noita teidän kullanmuruja <3 Olen aivan rakastunut teidän kisuihin . Ihanan näköisiä sukkia olet myös tekemässä . Kauniita värejä.

Kisulit kirjoitti...

Suloinen Jaffa ja millä tyylillä hän istuukaan puntarilla! :D Novitan 7-veljestä on minun lempparini sukissa: nopsasti valmistuu ja värejä on moneksi, laatukin ok.

Lotta kirjoitti...

Mahtava tuo kissa! Ja kauniita sukkia :).