lauantai 14. tammikuuta 2012

Socks, socks....

Aina vaan sukkia, tämä on päättymätön tarina... No, lankaa kyllä riittää. Valitettavasti sivupersoonani hankkii lisää lankaa aina kun silmä välttää. Eilenkin se pyydysti yhden Wollmeisen... Sama sivupersoona, joka syö suklaata salaa. No, jos tulee maailman loppu ja sähköt katkeaa lopullisesti, voin tiivistää asunnon villalla. Aloitan hahtuvilla.

Knitting socks is a never ending story. I do have enough yarn though. Unfortunately my side personality is bying more yarn when ever I turn my head. Yesterday it got one hank of Wollmeise. This same side personality is seacretely eating chocolate. Well, when the end of the wold comes and electricity is gone I shall batten down the apartment with wool. And begin with the fluffy stuff.

Jaffa käy myös koriste-esineestä. Sille ei ole vieläkään löytynyt kotia, vaikka se on aivan hirveän suloinen ja kiva kissa. Kohta en kyllä enää annakaan sitä pois. Niillä on Kaapon kanssa rosvorottajengi. Ne hiippailee ja hyökkäilee... Siinä heikompi kalpenee.
Petoeläimen pesäkolo salaa kuvattu. Rosvorottien äiti siellä uinailee näennäisen kesyn näköisenä.

4 kommenttia:

amuk kirjoitti...

Ihania sukkia taas. Itselläni oli myös reilu vuosi sitten jonkinlainen sukkamania päällä ja kotini ja läheisteni kodit täyttyivät sukista. Nyt ovat kuitenkin kaikki olleet tarpeen ja samoin käy ihan varmasti myös sinun sukkavarastollesi. Niitä ei voi olla koskaan liikaa. Tuo teidän kissakatras on niin ihana että jos mieheni olisi suostuvainen Jaffa olisi heti tervetullut meille, mutta miehet ovat joskus niin tosikkomaisen tylsiä :( Ymmärrän kyllä että hänestä luopuminen käy päivä päivältä vaikeammaksi jo muunkin kissaperheen vuoksi ,mutta on sitä maailmassa huonompiakin asioita kuin yksi kissa perheessä lisää...

tuija kirjoitti...

Sukkia tarvitaan aina. Ja paljon erilaisia! Nuo mustan kirjavat ovat upeat. Mitä lankaa ne ovat? Tai ehkä on parempi, että et kerro, sillä minullakin tuntuu olevan sama sivupersoonaongelma; lankaa kerääntyy enemmän kuin sitä ehtii neulomaan...Kun ne langat on niiiin ihania!

Tuija kirjoitti...

:-). Onneksi sivupersoonia on vain kaksi, ajattele mikä konkurssi jos kymmenen eri persoonaa shoppailisi jokainen omia juttujaan ;-). Terkkuja!

mokkakissa kirjoitti...

Juu sukkia ei ole liikaa. Itseasiassa nuokin ovat menossa muualle. Mustan kirjava lanka on itse värjättyä Schoppel Wollen Admiralia eli sitä missä 100g = 420m. Muistaakseni yritin saada palokärjen näköistä lankaa, mutta kudottuna näyttää enemmän joltain muulta tikalta...:D