sunnuntai 1. tammikuuta 2012

First mittens 2012

Vuoden ensimmäiset lapaset. Haha. Yritin saada kuvaa valoisan aikaan... demonstroidakseni kuinka oikeasti kummallisia värejä Noroissa on??? Katsokaa nyt noita. En edes osaa nimetä noita kummajaisia. Kun katsoo Noro-keriä ne näyttävät yleensä jotenkin kirkkailta, mutta sitten kun katsoo matkan varrella värejä yksitellen ne ovat tuollaisia ööööö kissan oksennuksia. Ihan hienoja kissan oksennuksia kylläkin. Tuossakin on ensin syöty vähän vehnän orasta ja sitten vasta oksennettu...

Fisrt mittens this year. I tried to take the foto during daylight to demonstrate how odd colours there really are in Noro yarns??? Look at those. I can´t even name those colours. When you look at Noro skeins they usually look some what bright but then on the way the colours are individually ... well... like cat vomit. Good looking cat vomit. Here for example they have just eaten some grass before vomiting....
uusi leipäkori - a new bread basket6 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Mun näytöllä värit näyttää näteiltä, mutta makuasiahan tämä tietysti. Kirjoneuleessa ja raidoittamisessa on itselläni monesti se ongelma, että värit eivät tunnukaan sopivan yhteen. Yhteisvaikutus ei aina ole sellainen kuin etukäteen on kuvitellut.

Mukavaa alkanutta vuotta!

mokkakissa kirjoitti...

Nyt ne on valmiit ja oikeesti tosi kauniit, mutta tarkoitan vaan, että noita sävyjä on miljardi ja ne on kaikki tuollaisia "jos metsään haluat mennä nyt"-sävyjä = epäpuhtaita. Tessille hyvää alkanutta vuotta toivoo mä.

Tiina kirjoitti...

Onks teidän kissojen oksennus noin nättiä? ;D

Maureen T. kirjoitti...

Your mittens are great and your cats are beautiful!

Jepa kirjoitti...

Ihania kissoja! <3 Mulla kans kissat tykkää kaikista laatikoista ja koreista. Mitä pienempään laatikkoon ahtautuvat, sitä riemukkaampi ilme ;)

Kisulit kirjoitti...

Ihania kisuja! Nuo kuvat ja tarinat pentukissoista ryntäsivät suoraan sydämeeni. Meidän maatiaiskissanpennuista nuorimmat ovat jo 10 kk:n ikäisiä, joten ovat vain villejä ja kerkeäväisiä, eivät enää niin pörröisen pulleita kuin pienempänä. Käsityösi ovat myös hienoja.