sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Se tapahtui taas


Aloitin uuden ennen kuin sain edellisen valmiiksi... hohhoijaa.
Tai on tuolla useampikin juttu kyllä kesken, mutta olin nimenomaa vaatinut itseäni tekemään villapaidan loppuun ennen uuden kaulurin aloittamista. Joku sivupersoona pääsi voitolle ja aloitti kaulurin eilen illalla.
Kysessä on double knitting-tekele. Tuloksena kaksipuolinen positiivi-negatiivineule. Ohjeen tilasin taitelijalta ja se onneksi sisälsi videolinkkejä, muuten asian hahmottamisessa olisi saattanut mennä vielä kauemmin = hyvin kauan.
Tapestry cowl by Pepperknit lankana on Limbo ja puikot 4.
Mielestäni aika hieno juttu ja tekeminen menee samaan sarjaan kuin sudokut ja pitsihuivit eli älä herpaannu hetkeksikään tai kosto on hirmuinen ja saat purkaa kaiken, mikä tässä tapauksessa aiheuttaa normaalia huomattavasti enemmän päänvaivaa....


Ja sitten tuo eilen mainitsemani vähemmän ketterä kissarotu.
Yksi sen edustajista nukkui aamulla vinolipaston päällä. Yhtäkkiä kuului SWOOSH ja katti liukui kantta pitkin maahan umpiunessa. Heräsi kyllä tietenkin siinä vaiheessa kun kuului PFUMP.
Meinasin tukehtua, mutta yritin viimeiseen asti hillitä itseni, sillä kissoille ei oikein uskalla nauraa päin naamaa. En tiedä mitä pelkäämme, mutta kukaan perheenjäsen ei mielellään naura niille. Emme tosin tiedä mitä siitä siitä voisi seurata? Neuloja sängyssä, arsenikkia kahvissa???? Kannattaa kuitenkin olla varovainen...

3 kommenttia:

kio kirjoitti...

miten olis pissaa matolla?

mokkakissa kirjoitti...

Ai? Kiolla taitaa olla kokemusta asiasta.... useimmilla kissanomistajilla on. :)

ei pöllömpi kirjoitti...

Mites pissa kaulurissa???