lauantai 6. joulukuuta 2008

Rauha ja hiljaisuus


Rauha ja hiljaisuus vallitsee talossa. Mies matkustaa Kiinassa ja kotona kuorsaamme vain minä ja kissat.
Ulkona on mukamas valoisaa, mutta silti kuvaa ottaessa valotusaika on niin pitkä, että tuloksena on vain söhryä. Salamalla saa, mutta omituisen näköisiä. Tämä johtuu siis siitä, ettei osaa käyttää kameraa.
Muutenkin olen alkanut epäillä kykyjäni tehdä yleensäkään yhtään mitään. Ajattelin väsätä muutaman korun, koska kaikki muutkin tekevät niin. Aikaa kului 4,5 tuntia ja tuloksena on kaksi tekelettä, joista toisessa on 3 helmeä ja toisessa 5. Onneksi en yrittänyt mitään laajempaa projektia, kuten rannekorua....

Viimeajat olen tehnyt sekalaisia neulomuksia, joista osaa ei voi kuvata vuodenaikaan liittyvästä asian arkaluontoisuudesta johtuen.
Ja sitten olen tehnyt villapaitaa/takkia pyöröpuikoilla Zimmermanin prosenttisysteemiä noudattaen. Kohta tulee valmista.
Huomatkaa hienot kissan kynnen jäljet lipastossa.... tuossa puseron helmasta alaspäin... Ragdollit eivät ole niitä ketterimpiä eläimiä. Hyppy jää usein puoleen väliin tai tähtäys menee muuten vaan pieleen ja seuraa epätoivoista valumista takaperin. Tuo rotu ei pärjäisi luonnossa päivääkään ilman nakkikioskia.

1 kommentti:

ei pöllömpi kirjoitti...

Hiljaisuus... se olisinkin jotain se.

Nuo korut on varsin kauniita. Ei menny aika hukkaan :)