sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Iiiiih! Springside of winter

Ilmassa on sähköä. Kissat ritisevät kävelleessään. Ja niiden turkkiin on tarttunut roskia. Harjaaminen ei tule kysymykseen.
There is electricity in the air. The cats crackle as they walk. And there are dust particles attached to their fur. Grooming is not an option.
Värjasin äsken pari vyyhteä sukkalankaa, nuo ovat vielä märkiä...
I dyed a couple of sock yarn skeins. These are still wet....
Ilma on ihana, vaikka kamalan kylmä.
The weather is so beautiful even though it is terribly cold... more than -20 C
Joidenkin korvat...
Somebodys ears...

Tämä on salaattien asuinsija. Pohjalla on virtaava vesi ja päällä kasvilamppu.Siinä pysyy vihreät hyvänä ja kasvaa hyvin. Tuo keskellä oleva vähän pyöreälehtinen on kertaalleen syöty matalaksi ja nuo on kaikki uusia lehtiä.
En tiedä paljonko heitän vuosittain pois kupsahtaneita basilikoja ja salaatteja, mutta paljon. Nyt en ole kuukauteen heittänyt mitään.... ja syönyt enemmän vihreää kuin miesmuistiin.
This is were the lettuce live. The water is running on the bottom and then there is a plant light. The plants stay really fresh there and also grow well. We usually throw so much away during the winter but now I haven´t thrown anything away at least for a month. And I have eaten more greens than for a long tme.

3 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Meillä herroja on pakko harjata, niistä kun lähtee tällä hetkellä niin paljon karvaa.

Mistä tuo salaattisysteemi on? Haluaisin minäkin...

Maina kirjoitti...

Voi miten ihania kissoja sulla! Ja sukkia sekä muita käsitöitä. Ihan sattumalta tänne löysin.:) Salaattikasvattamo näyttää kertakaikkiaan herkulliselta.

mokkakissa kirjoitti...

Hei kivaa, uusia lukijoita. Salaattiallas on myynnissä vaikka missä, esim. Plantagenissa.