perjantai 29. heinäkuuta 2011

Sverige

Edelleen Ruotsissa. Olen kutonut tuollaista wonna-be-jakkua Menitan tumman harmaasta puuvillasta. En tiedä teenkö kuvion ylös asti vai...? Ehkä 3/4 hihat tai...? Vähän kesäterässä. En tiedä mitään mistään. Enkä paljon välitä... Hohhoijaa. Missä on seuraava prinsessaleivos?

Still in Sweden. I´ve been knitting this wonna-be-jacket in Menita cotton, dark grey. I haven´t decided yet weather to continue the pattern all the way up or...? May be 3/4 sleeves or...? So called sommer mode. Don´t know much about anything. Or care... Where is my next piece of princes cake ?

Kun ei ole kissoja, laitan tuohon ruotsalaisen sonnin.
Because there are no cats I will put a Swedish bull here.
Ja paikalliset puukengät on pyydystetty.
And local clogs have been captured.
Ja sitten kesäsukat päättelyä vaille valmiit. Shibui socks 1 vyyhti riittää. Ohje on tehty yhdelle Koigulle. Noissa on muuten vähän virheitä kun katselin maisemia samalla kun kudoin... Ei haittaa käytössä, luulen mä.
Tietty on sitten se Mummoneliöhärpäke mukana, mutta kuten Outi ja muutkin ovat todenneet, niin niiden virkkaamisesta tulee pahoinvointia ja sitten niihin ei voi edes koskea, vaikka vaan reunat puuttuu....

And then I have these Summer socks almost ready. Shibui sock 1 skein is enough. The pattern is made for one Koigu. There are some mistakes in my socks by the way as I was looking out from the car window...
Then I have the Granny square thing with me but as Outi and some others have noticed you soon become so sick that you simply can not touch them. Even though only the trims are missing...

4 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Nyt iski paha puukenkäkateus. paha paha. menen pois.

mokkakissa kirjoitti...

No niin no niin, rauhallisesti vaan. Pari vuotta olen minäkin tätä hautonut, nämä kun ei ole halpoja... Nyt oli -25% ja iskin hampaat noihin.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanat nuo puukengät. Upeaa neulettakin on tulollaan.

outi kirjoitti...

Pikku tauko ja sitten taas. Ja paitsi puukengistä, olen kateellinen myös vanhasta ruotsalaisesta leivänjuuresta, jota esittelet toisessa postauksessasi.