perjantai 8. heinäkuuta 2011

Bavaria maaseudulla

En pystynyt lopettamaan virkkausta tiskirättikokoon ja nyt tämä vaan jatkuu ja jatkuu. En edes tiedä mitä siitä tulee? Istuinalusta autoon, jossa on tyhmät nahkapenkit?
Ja totta se on, tällä saa myös pyydystettyä eläimiä. Tällä kertaa tuli tuommoinen terrieri.

I couldn´t stop at the washcloth size and now it just grows and grows. I don´t even know what it will become? A seat cover for the car with supid leather seats?
And it is true, you can catch animals with these. This time I got this terrier.

Ollaan siis maalla pari päivää ja täällä on niin KUUMA! Niille jotka väittävät ettei ilmasto mitään ole lämmennyt voisi sanoa, että tervetuloa kokeilemaan.
Viimekesänä oli pakko lähteä kaupunkiin kun lämpö oli kellon ympäri 34 C eikä ruokaa viitsinyt laittaa, se kun olisi lämmittänyt mökkiä vielä entisestään. Kummikakaratkin oli ihan velttoja ja niille piti antaa perunalastuja ja mehukattia, etteivät olisi pyörtyneet kokonaan.

We are at the country side for a few days and it is so HOT! For those who say that the climate is not warming I would like to say that wellcome and try!
Yhtenä sammallajikkeista.
As one of the moss.

3 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Kieltämättä aikamoinen eläinmagneetti. Älä ota sitä mukaan jos lähdet jonnekin korpeen tarpumaan. Pian siinä on kuitenkin karhun per...pylly.

mokkakissa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
mokkakissa kirjoitti...

Lähdössä loppukuusta Kolmårdeniin, kiusaus kokeilla tuota siellä on suuri....