sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Pino kasvaa


Pahannäköisten tilkkujen pino kasvaa. Kohokohta koittanee tulevaisuudessa kun pukeudun niihin. Osaan jo kuvitella kavereiden ilmeet... Hipin paluu?
Muutenkin ottaa tämä kesälook aivoon. Normaalisti suora tukkani on päättänyt vetäytyä kiharoille ja tuloksena näytän ihan Cupidolta. Vain jousi ja nuoli puuttuvat. Ja riittävän suuri vaaleanpunainen trikoopuku.... Mies nauraa estotta ja nimittelee milloin miksikin.

Kaikki näyttävät väsäävän KYH-juttuja. Minulla on omasta takaa niin paljon keskeneräisiä töitä, että niitä riittää jouluun asti muutenkin...
Olen saanut jotain kyllä valmiiksikin. Tuon One skein boleron. Uskomatonta. Aivan hirveä kokemus. En ymmärrä kuinka kukaan pystyy tekemään tuollaista ohjetta. Täytyy olla ydinfyysikon aivot. Pystyn kyllä juuri ja juuri seuraamaan 5-6 karttaa kerralla, mutta tehdä tuo ohje useissa eri kooissa/koissa/kokoissa/koeissa.... Taidan mennä nukkumaan. Liika uiminen on vettänyt kielipään.

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Mun silmää nuo laput kyllä viehättää isosti ja odotan mielenkiinnolla, mikä on lopputulos. KYHieni valmistuttua saatan laittaa leipäpisteli-tehtaan pystyyn ja palaan sitten osoiteasioissa astialle :)

outi kirjoitti...

Tuskin maltan odottaa, minkälaisen kehitelmän saat ruuduistasi rakennettua. Minä virittelin eilen omia lappusiani harteille ja saas nähdä, kohta on valmista. Me voitais olla sitten hippikaksoset. Kiharat multa puuttuvat, mutta äkkiäkös sellaiset saadaan. Harmi, että tätä välimatkaa on niin reippaasti, jäävät vaikuttavat rock, rauha, rakkaus-tyyppiset yhteisesiintymiset tekemättä. Mutta joo, minäkin olen miettinyt, että meneekö överin puolelle. Että missä sellaista kauhtanaa sitten pideään?

mokkakissa kirjoitti...

Mari en tiennyt että teet ne itse! Wouh, hienoja!

Outi onhan sulla jo se yks liivi kuuskulmioista... Ja mulla kohta samanlainen, kunhan jaksan kutoa lisää hexuja. Sitten kauhtanat niiden päälleja vaikka Turkuun, siellä meitä ei tunneta. Hipillä pitäis olla pitkä tukka, mutta voin tehdä langanpätkistä peruukin.