sunnuntai 17. elokuuta 2008

Noroa ja huopatilkkuja

Sylvi ja pakki. Pakki löytyi Upsalasta kesällä ja on ihan paras matkoilla = bussissa, autossa, kylässä ym. Yläosaan puikot, ohjeet ja sakset ja alakertaan langat. Miksei tällaisia enää tehdä?
Jaaha. Näistä keskeneräisistä rannelämppäreistä on vähän vaikeaa sanoa, että kuuluvatko eläin-, kasvi- vai kivikuntaan..... Ovat melko pelottava ilmestys, mutta oli pakko saada tehdä ne. Ohjetta ei ole olemassa. Varret on Noron Silk Gardenia, väri 251 ja kämmenosat Novitan Windiä.
Varren zikzak on otettu Jaywalker-sukista Ravelrystä taas... Hoo, siellä on niin hienoja sukkareseptejä, että ihminen voi saada hermoromahduksen katsomalla niitä. Siis siksi kun kaikkea ei vaan voi tehdä.

Tuossapa viikonlopun saldosta osa eli huopalaukun puolikas melkein valmiina. Sellaisen näin Ravelryssä. En saanut ohjetta, mutta tuijotin kuvia niin kauan, että alkoi mennä jakeluun mistä on kysymys... Linssiluteena Sylvi 5 kk.

6 kommenttia:

kio kirjoitti...

kiva tilkkusysteemi tulossa!
sulla on sivupersoonia langanostossa, mulla taitaa olla sama hallitsematon persoona. ja mä lupasin olla ostamatta "vähään aikaan" lankaa, mitä voi tarkoittaa esim viikkoa tai puoli vuotta ;)

mokkakissa kirjoitti...

joo tohon tilkkujuttuun addiktoituu nopeasti. sitten vaan silmät viirullaan lisää tilkkuja loputtomiin. siinä on kivaa kun ne kudotaan kiinni toisiinsa, ei tarvii sitten ommella niitä yhteen. siitähän ei tulisikaan mitään...

Tuija kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Tuija kirjoitti...

Kivan näköisiä käsitöitä, olisipa kärsivällisyyttä ja kestäisipä kädet vielä joskus neulomista.

Pikku apulaiselle kovasti terveisiä.

kio kirjoitti...

heips. äsken kokeilin hakea patterns-advanced search, sitten laittanut free ja yarn-suggested ja siihen kirjoittanut silk garden. tuli 4 sivua ilmaisia malleja. Sitten kun hakee patterns ja kirjoittaa vaan noro silk garden, niin tulee muitakin kuin ilmaisia.

Kiana kirjoitti...

Tulin vastavierailulle ja vastailemaan hahtuvajuttuihin :) Ullaneuleen pöpät (http://www.ullaneule.net/0108/ohjeet_villapopat.html) tuntuu olevan tykätty ja istuva malli. Myös kestovaippainfosta (www.kestovaippainfo.fi) löytyy monenlaisia ohjeita hahtuviin.
Hahtuvan kanssa käytetään yleensä 4-5 puikkoja, käsialasta riippuen.