sunnuntai 10. elokuuta 2008

Neliskulmainen kolmiohuivi


Kaikkea voi tapahtua kaikille. Varsinkin joillekin.
Neuloin taannoin kolmiohuivin lisäämällä joka rivin alkuun yhden silmukan. Nyt ajattelin muuttaa strategiaa siten, että lisäänkin ne silmukat keskisilmukan molemmin puolin. Sehän on ihan sama asia. Ei ole. Tämän sain karvaasti kokea yöllä klo 1.30 kun sain huivin puikoilta.... Tadaa! Se on neliö.
Tämä on paha juttu. Mitäs nyt kuuluu tehdä? Totuuden nimessä on sanottava, etä näinkin huivi toimii kun on niin ohut, mutta siitähän tässä ei ole kysymys. Kysymys on luottamuksesta omaan kykyynsä käsittää asioita tai yleensäkään yhtään mitään. Ansaitseeko näin hölmö elää?

2 kommenttia:

kio kirjoitti...

tälle ei voi enää mitään. mutta nätti neliö tuli! kun taittaa kahtia, niin on kolmiohuivi :) mitä lankaa tuo on?
sun blogin mä löysin koska sitemeteissä näkee mikä on referring url, eli minkä linkin kautta joku on mahdollisesti mun blogiin päätynyt ja kun olet laittanut mun blogin sun sivuille niin joko sinä tai joku muu on sieltä klikannut :) muuten hakemalla on vaikeaa mitään blogia löytää ellei tiedä mitä etsiä

mokkakissa kirjoitti...

Lanka on ostettu Yll o tyll-kaupasta Upsalasta http://www.yllotyll.com/
Färgkraft ja se on todellakin erilainen... en ole nähnyt/tuntenut mitään vastaavaa ennen. Sellainen "villilanka", raaka ja alkukantainen. Pongaa auki ja on kuitenkin pehmeä. Paikkapaikoin ihanihan ohut ja ne värit oli sikamakeita. Täytyy perehtyä tohon niiden nettikauppaan, että saako sielä Suomeen tilattua.