keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Rhombus

Päivän sukat... Juuri pääteltynä jalassa, ei kasteltu eikä venytetty vielä. Tälle mallille saattaisi tehdä hyvää... On vähän tuollainen ropoläinen. Mutta oli viileä aamu ja sukat jäi nyt jalkaan.
Malli on siis Cookie A: n Rombus ja painajaismaisesta ulkonäöstään huolimatta helppo ja nopeasti opittava. Ainoana huomiona sanoisin, että ei kannata kutoa magic loopilla kahta sukkaa kerralla, koska kahta laitimmaista silmukkaa joutuu siirtämään esstaas "puikolta toiselle" ja sehän ei siinä systeemissä kovin sujuvasti onnistu.
Todays socks... Just finished not blocked yet. Might be good for this model... It is a bit textured. But it was a cold morning and I decided to keep them on for a while. 
This is Rhombus by Cookie A and even though they look like a potential nightmare the pattern is easy and you learn it quickly. 
One note I would like to make: do not try to knit two at the same time with magic loop because you with have to move the first and last two stitches back and forth from one needle to another and that is not so simple with magic loop...

2 kommenttia:

amuk kirjoitti...

Hienot uudet sukat ! Tuo malli on to do-listalla ja kiva lukea mielipiteesi ettei se ole tuskaista neulottavaa ; )Hieno toteutus sinulla ja lämpöisiä varpaita toivotellen.

Neili kirjoitti...

Kivat sukat. To do-listalleni...