lauantai 1. maaliskuuta 2014

New yarn from Kädentaitomessut


Juuri hetki sitten kotiuduin Katajannokalta Kädentaito-messuilta... Hirveä ryysis vaikka mentiin melko ajoissa. Tarkoitus oli metsästää sukkalankoja, koska niitä minulla ei ole kuin muutama muuttolaatikollinen ja nekin jotenkin väärän värisiä... Lankahan saattaa loppua maailmasta, joten on hyvä olla omavarainen sen suhteen.
Titityystä pyydystin ensin pari Heritagea, harmaa ja ruskea. 
Sitten löysin uuden lankatuttavuuden Puffala. Sukka-puffa maksoi 14 e vyyhti ja kolme sai 35 eurolla, joten tuossa ne nyt ovat. Huomaa, että vaaleampi korallipersikan värinen lanka on nimeltään Talonmies! Mikä logiikka!! :D Oli ihan pakko ostaa sellainen!
Muuten on sanottava etten kestä moisia tapahtumia. Liikaa liian tilavia ihmisiä sullottuna liian pieneen tilaan, ei mahdu kävelemään, ei pääse eteenpäin, osastot tukossa. Juuri kun lähdettiin nähtiin hirveän massan vyöryvän kohti messupaikkaa. Karkuun... Eli tämä on varmaan sitä samaa mistä ihmiset puhuvat aina Tampereen messujen yhteydessä...?

Hei all english speaking friends. This is just my explanation of todays visit to a local Craft fair. I was hunting for sock yarn because unfortunately I only have a few huge boxes left and they are all wrong colours...
So here is the pray.
2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana kuulla, että muitakin hamstereita on kuin minä. Eihän ikinä tietenkään ole oikeaa väriä ja laatua. Upeita lankoja oletkin hankkinut. Messut ovat kivoja.
Mukavaa viikonloppa sinulle.

Lotta kirjoitti...

Kivan värisiä lankoja! Noi puffalangat on oikein hyvät hankinnat, mä olen niistä jo monta aikaa neulonut oikein onnistuneita neuleita ;).