sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Sunnuntaita - Sunday

Uusi lamppu. Sain hyppysiini ISON teollisuusvispilän ja löysin (lopulta) Ruotsista kesällä oranssin johdon. Vispilä painaa tonnin, joten se oli laitettava vaijerilla roikkumaan. Kun olin kertonut mitä aion tehdä löysi kaverini Pinterestistä kuvan jostain kahvilasta, jossa oli saman tyyppiset lamput. Hmpfh. Toisaalta se nyt ei liene ihme jos useampaankin päähän juolahtaa jotain tuollaista... Ottaen huomioon millaisia päitä on liikenteessä.

The new lamp. I got this huge whisk and  from Sweden (finally) I found this orange cable. The whisk was so heavy that it had to be secured with a wire. When I had told what I had in my mind for the whisk my friend found a photo in Pinterest from a cafe somewhere with similar lamps. Hmpfh. On the other hand it is no wonder that same kind of ideas pop up here and there...
Purkkikokoelma. Tänä kesänä pistin kiertoon yhtä ja toista, mutta purkeista nämä jäivät.
My can collection. This summer I kicked out this and that but these got to stay.

Kissakokoelma suunnilleen ennallaan. Kaksi pentua EDELLEEN täällä, Hilkka ja Mustikka kotia vailla...
Cat collection has stayed almost the same. Two kitties still here, Hilkka and Mustikka needing a new home...

Olenkohan koskaan esitellyt laukkuja? Viime keväänä hankin vihdoin kauan listalla olleen Cambridge Satchelin. Meni vuosi ennen kuin pystyin päättämään väriä... Tilasin ensin punaisen ja heti perään soitin, että eikäku sittenkin vihreä.
Last spring I finally ordered my Cambridge Satchel that I had been drooling on for a long time.  It took almost a year to decide which colour to take. Then I ordered a red one and almost immediately called and said that nonono send the green.

Tuo on luultavasti ikuinen, joten täytynee saada myös vähän neutraalimpi versio... Vihreä on herättänyt sekä kauhua, että ihastusta. Minä tykkään tuosta, mutta välillä se on vähän vaikea sovittaa ympäristöön = vaatteet. Nuo ovat nahkaa ja niitä saa eri kokoisia. Tämä on 14 tuumaa ja sinne mahtuu A4.

That is propably eternal so I have to get another in a more neutral colour.... That green has scared some people but others have liked it a lot. I love it.These come in different sizes. This one is 14".

Kudottu on, mutta kaikki on kesken. Yksi Horatio ja Oren-lapanen... Valkoista Nepalia ja Puroa joku uusi väri.
I have been knitting a lot but actually have nothing ready... One Horatio and Oren-mitten in white Nepal and Puro in some new colourway.
Tässä on Brooklyn Tweedin Wool People 2.-kokoelmasta huivi nimeltä Winnowing. Lankana on joku ikiaikainen Rowanin Scottish tweed, jonka valmistaminenkin on lopetettu viime vuosituhannella.
This is Winnowing from Brooklyn Tweed Wool People 2. The yarn is some ancient Rowan Scottich Tweed from last century.
Hilkka ja Mustikka....

3 kommenttia:

P.H. kirjoitti...

Aivan hurmaava laukku! Ja voi Mustikat ja Hilkat - miksi ette voi muuttaa meille :)

mokkakissa kirjoitti...

Mustikat ja Hilkat voi muuttaa teille...

Ami kirjoitti...

Lamppu on aivan mahtava.