sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Liskohuivi

Tässäpä vihdoin tämä lainereunainen huivi. Silmukkamäärät reunaan on otettu Multnomah-huivista, muuten on vähän erilainen.
Here is finally the waveborder scarf. The border is taken from Multnomah scarf, but otherwise it is not exactly the same.
Lankaa kului 2 x 100 g (yht 800 m) ja jäljelle jäi 2 g. Tämä on kyllä omituista, sillä huivi ei ole yhtään isompi kuin ne, joihin on mennyt vain 400 m.... Tosin, sitä ei ole vielä kasteltu. Enkä ehkä kastelekaan, koska sitten se tietty ulottuu idästä länteen. Paitsi, että mitä sitten kuuluu tehdä? Prässätä? Ei sitä ehkä voi noinkaan jättää. Pöh. Mietin sitä huomenna.

This took 2 x 100 g (800 m all together) and there was 2 g left. This is somewhat surprising because the scarf is not any bigger than those that are made of 400 m.... It has not been soaked yet though. And maybe I will not do it because then it will reach from east to west. But what then? Iron it? It can not be left like that. Baa. I´ll think about it tomorrow.
Pitäisi ehkä hommata ne venytys virittimet, mitä ne on suomeksi? Ja mistä niitä saa?
I should get those blocking wires, but where do you find them and I don´t even know what they are called in finnish?
Niin sanotut lapset olivat syömässä. Nämä ovat periaatteessa aikuisia, mutta syötyään liikaa eivät yleensä kykene muuhun kuin retkottamaan sohvalla ja katselemaan piilokuvia.

So called kids were here for dinner. These are basicly adults but when you give them too much food they are only able to look at magic eye-books.

5 kommenttia:

amuk kirjoitti...

Oon hei ostanut Villavyyhdin nettikaupasta tollasen pingotussetin. Katso sieltä ne on kätevät. Kiva huivi ja ihania kisuja :)

Tiina kirjoitti...

Mä kastelen ja pingottelen työni ihan nuppineulojen kanssa. Alustana käytän semmosta Biltemasta ostettua lasten hyppelyalustaa, joka varmaan on jokatoisella neulojalla olemassa. Näppärä on. Tosin kissataloudessa pingottaminen nuppineulojen kanssa on aina vähän haasteeellista - joku muu kun tahtoo nyppiä neuloja sitä mukaa irti, kun minä saan niitä huiviin kiinni.

mokkakissa kirjoitti...

Joo, nuppineulat on out. Kutvonen nyppii ne pois. Sitten niitä on jokapuolella. Rautakauppaan tai sit tuo Villavyyhdin setti. En haluaisi tuosta sellaista "pointillista"...

Lumiruusu kirjoitti...

Upea huivi-mahtava tuo metsänvihreä sävy !!

Suloisia nuo "asistentit"-
meillä kisut makaa aina jos vaan mahdollista,ristipistyöni,kankaidenyms.tarvikkeiden päällä.
Ehkäpä ne tuoksut "Äidille" kun niitä pidän käsiisäni koko ajan..

Jepa kirjoitti...

Siitähän tuli ihana huivi! Hienon värinen ja reuna on tosi siisti :)
Kissatki on edelleen niin lutusia!