sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Everything is so slow...

Tässä tämä nyt on viritettynä seinälle. Kiitos vaan neuvoista venytysvirittimien hommaamisessa. Niillä tulee kyllä hyvää jälkeä. Nämä tulivat siis Villavyyhdistä ja tällaiset ovat kyllä kaiketi ainoa mahdollisuus venytellä suorareunaisia kappaleita. Rautakaupasta olisi varmaan löytynyt myös apua, mutta siellä tulee aina hulluksi, enkä sitäpaitsi ehtinyt/jaksanut ikinä. Lähinnä ajatuskin rautakauppaan menemisestä väsyttää, koska siellä tulee siis ihan hulluksi joka kerta.
Now I have blocked this scarf on the wall. Thanks for all the advise where to find the blocking wires. They are really good and propably the only possibility to block straight pieces. These I got from Villavyyhti.

Toisella puolella kuvio pysyi kasassa...
On the other side the pattern was fine...
Mutta toisella puolella se on siirtynyt silmukan verran sivuun puolessa välissä... Tällainen kuvio on vähän liian monotoninen ja sitten sitä pitäisi kuitenkin vahtia koko ajan.
But on the other side it has moved one stitch forward in the middle... This kind of a pattern is a little bit too simple and yet you have follow it all the time.
Lapaset edistyvät hyvin hitaasti ja niissäkin näyttää olevan yksi stiplu.
The mittens are getting on slowly and there seems to be one mistake too.
Kissanäyttelystä hommatut huumehiiret eli valeriana-kissanminttuhiiret olivat suosittuja.
The valeriana-catnip mice I got from the catshow were a success.
Synnytyssali on viritetty, mutta siellä on terroristeja.
Delivery room is ready there are terrorists there.
Kaapo ja Jaffa ovat aivan innoissaan. Minä en. Nuo saavat hajalle ihan mitä tahansa. Ihan hulluja ja kamalan painavia. Ja spurttailevat ympäriinsä.
Kaapo and Jaffa are totally excited. I am not. Those two can break anything. They are totally grazy and terribly heavy. And they are spurting around.
Pentuja siis syntymässä any time. Nämä ovat Sylvin kolmannet ja viimeiset. Rauha taloon.
So the kitties are about to be born. These are Sylvis third litter and also the last. Peace to the house.

6 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Tulipa tuosta huivista tosiaan iso ja ihana.
Jännityksellä odotellaan, milloin synnytyssaliin saadaan muitakin kuin terroristeja.

amuk kirjoitti...

Hyvä että päädyit noihin pingotusrautoihin. Ne on korvaamattomat apurit huivien neulojalle :) Kukaan ei huomaa kirjoneuleessasi mitään virhettä, en minä ainakaan kuvista. Älä ajattele moista ja neulot vain eteenpäin. Ainakin yksi virhe per työ pitääkin olla, muuten ei ole käsintehdyn oloinen. Jänniä aikoja teillä elellään. Toivotan paljon onnea synnytykseen <3<3<3

Lotta kirjoitti...

Kaunis huivi!

Kisulit kirjoitti...

Hieno huvi ja kauniit lapaset tulossa. Esittelin perheelleni kuvaa viidestä kissastasi, kun meillä välillä päivitellään kuuden kissan paljoutta. Ja teille on tulossa vielä pentuja hetkenä minä hyvänsä! Meillä taitaa olla kissoja loppujen lopuksi aika vähän - yksi ragdoll mahtuisi vielä joukkoon... heh. Onnea synnytykseen!

Peikkotyttö kirjoitti...

Ihana huivi! :)
Narkkari kisut on ihania <3
Oih perheenlisäystä! <3

mokkakissa kirjoitti...

Kiitos kommenteista, yllättävää, mutta huivi saisi olla vieläkin isompi... No tehdään uusi :D Nää kollit on ihan mahdottomia, tulee mieleen teini-ikäiset mutanttininjat tai jotkut...