lauantai 6. marraskuuta 2010

Candle timeKävin äsken ärrällä =postissa hakemassa Wollmeisea ja kukkakaupan ulkopuolella oli seppeleitä. Yksi tarttui mukaan. Olen aina pitänyt ruotsalaisten tyylistä ripustella seppeleitä oviin ja kaapin oviin joulun aikaan... Lisäksi olen heikkona valoon...
Ja itse asiaan, Wollmeiseen. Tein umpimähkäisostoksen, niin kuin Wollmeiselta on pakko usein tehdä jos ylipäätään haluaa jotain ja katsokaa noita. Nam! Ongelmana on, että ne on niin hienoja ettei niistä voi kutoa... Aaaks! Rotan vuosi, Turkkilainen markiisi ja yksi värjäämätön.

I just took a walk to post office to get my Wollmeise and on the way I run into this flower shop that had these round things made of herbs or what ever. I had to buy one. I have always loved the way how Swedish people decorate their doors and cabinet doors with these during the Christmas... I also have weakness for candles and lights.
And then Wollmeise. I bought these with my eyes closed (what is the word??? haphazardly??) as you often have to do with Wollmeise if you want to get anything. But look at those! Yam! The only problem is that they are so fine that I do not dear to touch them... Arrgh!

5 kommenttia:

ei pöllömpi kirjoitti...

Turkoosi on kyllä ihastuttava!!!!!

kio kirjoitti...

hienot langat! Nyt se on varmistettu, bambuiset sukkapuikot läpäisi israelilaiset triplatarkastukset lentokentällä :)

mokkakissa kirjoitti...

hei kio, miten meni vaihto? taisit ehtiä... oliks kiva reissu?

mokkakissa kirjoitti...

hei kio, miten meni vaihto? taisit ehtiä... oliks kiva reissu?

kio kirjoitti...

ihanat pallerot nuo kissapennut!! Vaihto meni hyvin, eli kone joko odotti tai oli muista syistä myöhässä, turhaan stressasin. Reissu oli alkuun syvältä, 50km matkaan meni 6t ja mummi jota menin katsomaan, on aika huonossa kunnossa, mutta reissu parani sitten loppua kohden. Couchsurffasinkin ensimmäistä kertaa elämässäni.