sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Noro Sekku


Nuo tuossa... Ne ovat Noro Sekku-lankaa. Uusi tuttavuus, pitsivahvuus ja kerällä on 420 metriä. Puolet on puuvillaa, loppu villaa, nylonia ja silkkiä. Yritin aloittaa Zetor-huivia, mutta puihin meni. No, Zetor on vanha viholliseni, vain kerran olen saanut sen kudotttua. Pääsin jo varmaan 50 kierrosta kun toinen laita alkoi näyttää joltain ihan muulta ja tuo lanka.... siitä ei ota erkkikään selvää.

Those up there... That is Noro Sekku-yarn. A new friend, lace weight and about 420 meters per ball. Half of it is cotton and the rest is wool, nylon and silk. I started a Zetor-scarf but had to give up. Zetor is an old enemy of mine... only once have I completed one. I got about 50 rounds but then had to give up because the other end looked too suspicious and that yarn... it didn´t help at all.

Sekku, mitä teistä tulee isona?
Sekku what shall you be when you grow up?

2 kommenttia:

kio kirjoitti...

enpä ole tuota vielä päässyt hypistelemään. Onko tuo hankala neulottava? joustamaton? eikös tuo 420m/100g ole tuo sukkalankavahvuus?

mokkakissa kirjoitti...

jepulis. se on sukkalankavahvuus ja hankala neulottava.... noromaisen epätasainen =paksuus vaihtele, tuntuu kirjaimelliseesti pumpulilta. sanotaan että voi tehdä sukkia... empäs tiedä pysyiskö ne jalassa.