lauantai 9. toukokuuta 2009

Sylvi huovutti kainalonsa


Tuo kuvassa esiintyvä kerä on Ufon väristä KidSilkiä Menitasta. Oli pakko ottaa tuo kerä, uskomaton väri. Jos hämyn värisen kaulalerpakkeen tekisi... talvihan on kohta tulossa taas. Anteeksi. En sano sitä enää.

Sylvi huovutti kainalonsa ja oli kamala homma selvittää ne. Onneksi on kaiken maailman ratkojia ja Furminatoreita talo täynnä. Kolmesta kissasta lähtee tähän aikaan vuodesta aika paljon karvaa, en edes uskalla ajatella miten menee Tuijalla ja muilla, joilla on "hieman" enemmän kissoja. Ragdollit ei yleensä mene takkuun, Sylvi on ensimmäinen jolla on huopaongelma. Haha. Minun huopaongelmani on kadonnut ts. en löydä mistään huovutusvilloja, ehkä ovat viime muutossa kadonneet...Ajattelin liittyä FUFOon, mutta luettuani useita blogeja minulle tuli niin hirveä olo niissä esitellyistä keskeneräisistä kummajaisista, että päätin vielä miettiä asiaa. Terveys ei ehkä kestä, mielenterveys.... Blogit yleensä inspiroivat milloin mihinkin, mutta nuo fufoilut saivat vaan ajattelemaan mitä kaikkea voisin itse työntää juhannuskokkoon.... Kaapin perällä vaanii yhtä ja toista. Joillakin on luuranko kaapissa, toisilla keskeneräinen käsityö, tai useita kymmeniä.
No, ei se ehkä ole niin vakavaa. Nehän on vaan käsitöitä. Nykyisistä neuleista käytän melkein kaikkia, mutta näin ei ole aina ollut... Ihanaa kuitenkin tietää etten ole yksin. On kaikenmaailman lankahamsteria sun muuta kahjoa. Viimeisin kajahdukseni on, että tilasin kankaita tilkkutöihin. Ainoa lohtu on se, että jos tulee pandemia tai kolera-epidemia tai muu maanvyöry, niin olen omavarainen :)

2 kommenttia:

Tuija kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Tuija kirjoitti...

Juu, totta... karvaongelma ja huopavaara on tällä hetkellä täällä melkoinen, koska pikkupöllöiltä lähtee sekä pentukarva että talviturkki yhtäaikaa!