lauantai 9. toukokuuta 2009

Haaste: Tuntomerkit

Laitan tähän alkuun kuvan itsestäni.....

Kio on siis haastanut minut latelemaan tuntomerkkejäni. Miten voin pysyä salaisena agenttina jos paljastan itseni? En tiedä onko muilla tällaisia oireita, mutta vältän laittamasta tunnistettavia neuleita päälleni käydessäni lankakaupoissa ja vilkuilen sivuilleni miettien kuka kukin kaupassa asioivista on. Tämän tasoinen jännitys on juuri hermoilleni sopivaa. Oikeasti olisi kyllä hauska tavata muita....

1. KOKO: 169 cm ja riittävästi painoa eli keskipaksu tai puolipaksu, keskikohdasta pehmeä. Ja siinä on useimmiten ontto kohta, johon voi laittaa suklaata tai kakkua. Syön mitä lystään ja välillä urheilen itseni ohueksi. Viimeaikoina en ole jaksanut kun aina pitää kutoa.

2. NÄKÖ: Oletan, että tässä tarkoitetaan ulkonäköä.... Näkö on kyllä hyvä. Ulkonäkö sen sijaan alkaa rapistua pikkuhiljaa. (Toinen tyttäristä on Suomen euroviisujoukkueen Manna, siitä voi mallata ... En oo kyllä sen näköinen ja oon vähän vanhempikin. Enkä blondi. Anteeksi, tämä mainos oli ihan pakko laittaa tähän. Siis se on oikeesti euroviisuissa. IIIIK! En tiedä onko se hyvä vai paha???)
No niin asiaan. Tukka: Lassiekoiran värinen lyhyt. Posket pyöreät.
Ikuinen radikaali (taistelen oikeuden puolesta hautaan asti) , EI korkokenkiä, EI kiiluja (paitsi heijastimia), EI sukkahousuja. Kannatan avaruusvaatetusta. Haalareita vaan päällekkäin eri paksuisista materiaaleista. Nyt just olis harmaa trikoohaalari, ehkä college-kangasta ja tuuli/sadekuori valkoinen tai musta. Trattis varmaan ommella sellaiset. Olen heikkona heijastimiin tai heijastaviin matskuihin. Mitäsesittenoli?

3. Vaatteet: ai, no oikeesti. aika sekalaiset. Kun ei ole noita kerroshaalareita, niin flanelliset yöpuvun housut on lempparivaate. Sitten jotku khakihousut, yleensä miesten ja t-paita ja villatakki. Geelikynnet yleensä ainoa koru.... Neulehuiveja joka lähtöön ja villasukat.

4. Luonne: Työkaverit ei kuulemma jaksa kun ajattelen liikaa. Ilmeisesti ääneen. Näytän julmalta mutten ole, bussissa vaan kännikalat aina sanoo "älä kuule tyttö näytä niin vihaselta". En ole ollenkaan vihainen, mutta ehkä rypistelen ajatellessa niitä syntyjä syviä... Rakastan eläimiä ja aikaisemmin olin sitä mieltä, että ihmisiä ei tarvita. Nykyään pidän myös ihmisistä, ne ovat aika hupia välillä. Nuorempana suutuin ennen kuin toinen oli saanut lauseen loppuun. Nykyään en suutu juuri koskaan. Paitsi kun joku on idiootti. Ja virastoissa. En kyllä käy niissä koskaan.

Mietin kenet haastaisin....

1 kommentti:

ei pöllömpi kirjoitti...

Aika hyv' luonnehdinta. :D

Multa on kadonnu pari kirjainta, siks ei voi paljoo kirjottaa.