sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Pahasti turkoosi kausi tulossa

Pahasti sinapinkeltaisen kauden jälkeen on tullut kevät ja elämä näyttää kääntyvän turkoosiksi. En itse päätä näistä värimieltymyksistä, vaan ne jotenkin ilmestyvät horsonttiin ja sitten se on menoa... Kaappi on täynnä sinapinkeltaisia lankoja, odottakoot syksyyn.
Viimeisessä Interweave Knits-lehdessä oli hyvä juttu sivulla 18, "Start as many new projcts as you can". Heh-heh. Vapaus, siskot! Minä kudon mitä haluan!

Kävin eilen lauantaina kaupungilla kääntymässä ja minuun tarttui Priimasta kerä Noron Silk Garden Liteä... päästyäni kotiin kerästä kuoriutui lapaset ennen kun ehdin tehdä mitään....
Minähän en siis kannata tuollaisia kirjavia lankoja alkuunkaan. Mutta olen pahasti väriaddiktoitunut ja siksi on pakko saada kutoa Noroa välillä. Noro on ehdottomasti parhaimmillaan tuollaisena raidallisena versiona. Yhtäaikaa kerän sisältä ja ulkoa kudottuna. Tein kerran lapaset Norosta kutomalla suoraan ja ne on järkyt. Pitäisi purkaa ja kutoa uudelleen, mutta päättely-keiju on päätellyt niin, etten löydä langan päitä. Tyhmä keiju.
Ja Hakaniemen hallista, oliko se Vihreä Vyyhti, löytyi tuota... oli aika halpaa.... ja hyvin turkoosia.
Eteenpäin, sano mummo lumessa!

1 kommentti:

ei pöllömpi kirjoitti...

Oijoi! Ihanaa turkoosia! Ehkä se on joku viirus, turkoosiviirus. Mä taistelen täällä yhden turkoosin kaulurin kanssa.

Hienoja ostoksia, helmet ,langat jne...

ja tuo pöllö merkki...
*hymyilee muikeasti*

Niin, jokut osaa lapsiaan kasvattaa ja jotkut ei.....