lauantai 13. syyskuuta 2008

Mokkasukka-lankaa

Jos ihminen kasvattaa kissoja nimella Mocha, omistaa kissan nimeltä Mokka, kutoo kaikki vapaa-ajat ja pitää neuleblogia nimellä Mokkakissa JA SITTEN törmää lankakauppaan nimeltä Villamokka ja löytää sieltä lankaa nimeltä Mokkasukka ja värejä Pekka Töpöhäntä ja Monni, voi ehkä sanoa ympyrän joiltain osin sulkeutuneen. Jos vielä tilaan sieltä ruskeaa lankaa ja saan kudottua niistä kahville haisevat sukat koen onnistuneeni tässä elämässä. Olen tietenkin myös kahvifriikki.
Tuo tuossa on huovuttamaton rannelämppäri hahtuvasta kudottuna laiskan ihmisen kuvioinnilla. Voi katsoa asiasta lisää tästä blogista 24.8 tai Kion blogista 24.8 ja 21.8 ja 20.8
Käsi venyi juuri ja juuri niin, että sain kuvan aikaiseksi.

4 kommenttia:

kio kirjoitti...

Villamokka saa susta vakioasiakkaan kun ei voi mokka-ihminen välttyä ostamasta :)

mulla on tehty vauvan takin vartalon osa, mutta sitten päättely rupesi ahdistamaan ja kesken on ja pysyy. Siis tolla kuviosysteemillä oon tekemässä.

mokkakissa kirjoitti...

Siis mullakin on vaan yksi lämppäri valmiina... Olemmeko liian laiskoja kutomaan laiskan ihmisen kuvioita?

kio kirjoitti...

heh heh :) mutta olemme absoluuttisen laiskoja neulomaan tavallisia kirjoneuleita!
Kun katsoo vuosia taaksepäin mun viimeistelyprosentteja, joitakin hassuja töitä lukuunottamatta olen saanut kaiken valmiiksi, vaikka vuosien päästä eli toivoa on :)

mokkakissa kirjoitti...

Mun on pakko kaivaa esiin ja kuvata vuosia sitten tekemäni Islantilainen villapaita Lopi-langasta. Katson sitä aina välillä, enkä ymmärrä miten olen koskaan saanut aikaan mitään tuollaista.... Tulossa lähiaikoina kunhan löydän sen jostain.