tiistai 30. syyskuuta 2008

Langat ovat oopiumia

Jos maailmasta loppuisi lanka pärjäisin omavaraisena useita vuosia.
Käväisin nopeasti Tampereella ja nopeasti mukaani tarttui kurpitsan väristä ohutta Pirkka-lankaa ja vähän hahtuvaa, sitähän voi aina tarvita johonkin.
Ja postin täti toi Fleece artistin Suri Blueta yhden vyyhden rubiinin värisenä. Siinä on n. 600 m ja siitähän voisi saada jotain.... pienen huivin?
Langat (noin yleensä) on hirveän kalliita. Mutta ehkä ne tarkoitettu sellaisille, jotka tekevät yhtä villatakkia 3 vuotta, eivätkä suostu aloittamaan uutta ennen kuin entinen on valmiina. Sitten olemme me, joilla on sekatavarakaupan verran puikkoja, joilla kaikilla on just meneillään jotain ja kaiken maailman arkkuja ja laatikoita ja kaappeja ja sängynalusia täynnä lankaa odottamassa tulevaa.
Meille lanka on kallista, koska sitä on koko ajan saatava lisää. Lanka on huumetta.
Ihmiset kirjoittelevat blogeissaan kuin uhkapelurit, olen lakossa, en osta mitään, olen lankadieetillä, tässä kuussa en osta yhtään lankaa......
Uskokoon ken haluaa. Minä olen käynyt Las Vegasissa ja tiedän millainen ihminen pohjimmiltaan on!

2 kommenttia:

kio kirjoitti...

onneksi tämä on nyt pahin paheeni/riippuvuuteni, en tupakoi enkä juopottele. Jos joku käy baarissa, niin illasta takseineen ei välttämättä selviä alle satasen, muutama siideri ja siinä on jo. Mä en kovin usein pistä satasta lankaan kuitenkaan. Mun lankavarastot riittänevät kevyesti eläkeikään saakka :)

eks ollut hyvä video ;)

mokkakissa kirjoitti...

Joo se tästä vielä puuttuis, että esim. tupakois ja hilluisi baareissa... tai oikeasti esim. pelaisi jotain uhkapelejä.... sitten ei kyllä varmaan kutoisikaan.