lauantai 13. heinäkuuta 2013

BoltTämä täällä ajatteli elvyttää lamassa ollutta kudontaharrastustaan ottamalla alkulämmittelynä jonkun ns. aivottoman neuleen, jota olisi helppo roudata mukana Suomen kesässä.
Valitsin Veera Välimäen Boltin, (Brooklyn Tweed Wool people 5.) joka edustaa muutenkin simppeliä ja selkeää tyylisuuntaa... Ta-daa! Se vaan ei ole aivoton. Tässä kohtaa paljon kutonut saattaa mennä halpaan ja katsoa kuvaa kerran ja antaa sitten mennä kun on alamäki.
Jaa. Ohjeesta kutomisen tärkein periaate on se, että luetaan ohje. Ellei lue, ei tule huivia.

Lankana sininen on Wollmeiseaväri Dora ja valkoinen värjäämätöntä Admiral Sockenwollea.

This person here is trying to wake up the sleeping knitting spirit by beginning with something brainless that would be easy to carry along in the Finnish summer.
I chose Bolt by Veera Välimäki (Brooklyn Tweed Wool people 5.). I think it looks simple and clear... Ta-daa! But it is not brainless. If you have been knitting a lot you may fall into this trap where you look at the picture and start rolling as it seems to be downhill.
Well. The first thing when you knit from the written instructions is that you read the instructions. If you don´t you will not get the scarf.

Yarns: the blue is Dora by Wollmeise and the white is undyed Admiral by Sockenwolle.

1 kommentti:

amuk kirjoitti...

Ihanat värit olet valinnut huiviisi. Tulee varmasti ihana. Veera on ihana suunnittelija juuri siinä että hänen ohjeensa ovat pelkistettyjä, mutta aina niissä on jokin juju eli ihan aivottomana ei voi neuloa. Onnea ja keskittymiskykyä työhösi : )Ihanaa kun tulit takaisin neulomislomalta.