keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Wollmeise

Wollmeisea pyydystetty väreissä Dora ja Hummer... Hummeri on ilmeisesti keitetty.
Wollmeise in colours Dora and Hummer... Hummer is cooked..
Citypulu-neule etenee... tämä on oma malli, eikä ihan rattailla vielä millainen siitä tulee, joten siitä sitten myöhemmin. Lanka on itse värjättyä Schoppel Wollen Admiralia.
City pigeon is proceeding... This my own model so time will show what will come out of it. Yarn is Schoppel Wolle Admiral dyed by me.
Äiti-kissa Sylvi on leikattu ja voi hyvin. Lisää pentuja ei enää tule. Kaksi pikkukissaa on vielä vaikka kotia, Mustikka ja Hilkka.
Sylvi the mother cat has been sterilized and is doing well. No more kitties. Two kitties Mustikka and Hilkka are still here wanting a new home.

5 kommenttia:

Ami kirjoitti...

Hei,
Lankakeskustelumme innoittamana päätin kokeilla minäkin lankojen tilaamista ja nyt tuli eka paketti Wollmeiseltä: musta ja liukuoranssi 100% merinovillaa. Aloittelijan tuuria : ) Nyt vaan miettimään, mitähän tekisin niistä.. Varsinaista sukkalankaa ne eivät ole, joten kannattaisiko tehdä muuta? Oranssi on kaunis ja lämmin sävy, muttei ihan ominta värimaailmaa. Magic loop on seuraava projekti : ) Anne-Mari

mokkakissa kirjoitti...

Huivi huivi!!! Itse oon ajatellut kutoa mustan pitsihuivin, eikä sitä voi tehdä kuin kesällä, koska talvella ei näe mitään. Oranssi on hyvä väri, siitä lapasia ja muuta syksyksi. Tai kuvioneuletta lapasiin mustaa, jossa kuviot liukuoransseja. Nam.

Ami kirjoitti...

Jeps! Sain monta ideaa kuvistasi, joten syksyllä siis ahertamaan. Huiviin lanka sopivi, kun on niin pehmeää. Olet tehnyt upeita huiveja! Nyt taidan kutoa seuraavaksi ihan perussukat pojalle.
Ps. Minäkin tykkään pöllöistä : )

Ami kirjoitti...

Tilkkutyö, josta puhuin joskus toukokuussa on Qvidi-Mina. Kivoja töitä löytyy: turkki.vuodatus.net/blog/category/qvidi-minan+takki

Lissu kirjoitti...

Teet hienoja neuleita - niitä tulee liian harvoin kommentoitua, koska sydämeni sykkii suloiselle ragdoll-pesueellenne. Minulle on aivan hepreaa kaikki Wollmeiset yms. Täytyypä käydä googlaamassa :)