sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Sunday

Villisukkia valmistui pari... Noro Silk Garden Sock.
Wild socks... Noro Silk Garden Sock.
Jaffasta tuli kastraatti. Rauha maassa.
Jaffa is a castrate now. Peace on earth.

Mokka allekirjoittaa.
Mokka agrees with that.

6 kommenttia:

Mamo kirjoitti...

Hei Mokkakissa!
Sinulla on ilmeisesti 2 ragdollia, meillä yksi, 1,5 vuotias sterilisoitu tyttökissa. Sen kanssa on nyt sitten viikko opeteltu elämään. Olet käsityön harrastaja, minä teen sitä elääkseni siis ompelen omassa työhuoneessani suomalaisten suunnittijoiden vientituotteita joita siten myydään maailmalla. Tämä kissajuttu on sitten aivan käsittämätön, miten kissaan voi kiintyä nuin perinpohjaisesti kuten minä, yhden viikon ragdollin kanssa eläneenä kiinyin puolisostani puhumattakaan.

mokkakissa kirjoitti...

Väärin, meillä on viisi ragdollia ja yksi niistä on raskaana, joten kohta niitä on vielä enemmän. Varo vaan Mamo!

amuk kirjoitti...

Ihanat villasukat. Nuo Noron värit ovat aina niin uskomattomat. Onko Jaffa toipunut jo nöyryytyksestä. Meillä pojat ovat aina olleet toimenpiteen jälkeen loukkaantuneita ja kyräilevät meitä "miten sä voit tehdä tämän mulle" ilme päällä ainakin pari päivää.

Tiina kirjoitti...

Ihanat Noro-sukat!
Voi Jaffa-parka, mikä nöyryytys tosiaan. ;)

Maina kirjoitti...

Kauniit sukat! Jaffalle pikaista toipumista, vaikka nykyään taitaa tuo kastroiminen olla sellainen kaikinpuolin nopsa juttu. Meidän birmapoika koki saman jokin aikaa sitten eikä operaatiokohdassaollut mitään tikkejä tai näkynyt juuri mitään jälkeäkään(paitsi että jotakin selvästi oli kadonnut!). Toisin kuin amukin kommentissa, meillä ei poika näyttänyt reagoivan menetykseensä mitenkään paitsi rauhoittumalla tietenkin.

mokkakissa kirjoitti...

Musta näyttää ettei Jaffa ole tajunnut mitään... eikä ollut kipeä. Vähän oli pupillit laajentuina perjantaina ja lauantaina ja siinä kaikki. Niillä on nykyään joku tosi näppärä tapa tehdä toi homma. Ei ommella eikä mitään...