lauantai 17. syyskuuta 2011

6 weeks

Hiippailevat, kaatuilevat, putoilevat ja sivusuunnassa hirvittelevät pikkueläimet ovat karanneet laatikosta pysyvästi ja vallanneet talon.
The little animals that are sneeking around, falling from everywhere and trying to scare humans by jumping sideways have permanently escaped from their box and have taken over the house.

Kalaa on opeteltu syömään ja vähän muutakin. Äiti valvoo vieressä harjoittelua. Nuo muuten syövät kuin hevoset. Kaupassa varmaan luullaan, että meillä on hylkeitä.
They have learned to eat fish and other things. Mother is watching over. By the way. These eat like horses. They must think in the local food shop that I have seals.

Ahaa, nojatuoli. Kuten huomaatte tätä ei nyt pysäytä mikään. Eilen oli ihan kamalaa kiipeilyä ja niillä kaikilla on varmaan kahdeksan aivotärähdystä (yht 48 aivotärähdystä), mutta se ei haittaa menoa. Eikä ruokailua.
Ahaa, an armchair. As you may notice this can´t be stopped any more. Yesterday was all horrible climbing around and they must have at least eight concussions each (makes 48 concussions) but it does not seem to slow down the speed. Or eating.

Lopuksi nukkumaan ekofroteesänkyyn.
Finally some sleep in an eco firendly cotton bed.

2 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

ihana kasa tuossa pedissä, mutta onko yksi hukassa?

mokkakissa kirjoitti...

Ei kuudet korvat on. Yhdet on siinä takana aika matalalla.