sunnuntai 28. elokuuta 2011

Lappuja

Ennen kuvaus-session aloittamista tarkistetaan, että kissaeläimet ovat unten mailla.
Before you take any photos check first that cat animals are sleeping.
asettele neliöt matolle ja...
place the granny squares on the carpet and...
Äiti kiitof, ifanan pefmeitä nämä.
Thankz mom, wonderfully soft theze.
Minä saan 3 kerästä 9 lappua. Outi saa 2 kerästä 10 lappua.... sama lanka, sama lappukoko. Pohjoisen ihmisille toimitetaan suurempia lankakeriä, koska siellä on kylmempi.
I get 9 squares out of 3 skeins. Outi gets 10 squares out of 2 skeins.... same yarn, same size of square. They send bigger skeins to northern Finland beacuse it is cold up there.


4 kommenttia:

outi kirjoitti...

Tuo sun teoria pohjoisen keleistä on kyllä mainio!:D En tiedä, oletko käynyt kuikuilemassa siellä mun kommenteissa, jossa ihmettelit jo tätä ongelmaa. Mää nimittäin tartuin viime yönä virkkuukoukkuun ja ajattelin, että nyt katotaan, mikä tässä mättää. Ja mättihän se: sun neliöt ovat isompia. Laitoin jo edittiä sinne kauluripostaukseen, että olen tehnyt näemmä neliöt niin, että niissä on viisi pylväsryhmää per sivu kuuden sijasta. Ja olen myös kiinnittänyt neliöt kiinni toisiinsa jo viimeistä kierrosta virkatessa. Sulla ne taitavat vaatia vieläkin lisää lankaa kiinnitykseen? Mä laskeskelin yöllä testineliöni jälkeen, että kahdella kerällä pitäisi tulla helposti se 9 neliötä. Eli se "hiukan yli" kaksi kerää tulee siitä kymmenennen neliön tekemisestä/lopettelemisesta. Tältä se näyttää nyt ja jos vielä keksin jotain, niin infoan. Vaikka mitäpä se auttaa; sulla näyttäis olevan aika valmista.

mokkakissa kirjoitti...

Juu, kiitos. Eikun kauppaan haalimaan lisää takkatulta.

Teje kirjoitti...

Hei Leena! Olipa ihana etta huomasin suomalaisen bloginimen Quiltycat:n blogilistassa! Sinulla on aivan ihanan suloisia kissoja! Puro lanka on todella hyva noissa nelioissa! Ihanat varit!
Missa mahtava tiikerisi mahtaa majailla!
Terveisia Kreetalta! Teje

Tiina kirjoitti...

Ähäh, kiitän päivän hihityksistä! Kaikkien käsitöiden päällähän on paras nukkua, ehdottomasti. Laput näyttää lupaavilta, valmista tuotosta odotetaan mielenkiinnolla näytille. :)