lauantai 9. huhtikuuta 2011

Eesti
Viime viikoloppuna käytiin Tallinnassa. Lähdettiin sunnuntaina ja tultiin takaisin maanataina.
Ennen lähtöä googlasin vähän asioita ja eri blogeista löytyi loistavia ohjeita käsityökauppojen löytämiseksi. Noudatimme Tiinan ohjeita.
Joten Karnaluksiin suoraan...
Käsityötarvikkeiden osalta voi sanoa, että mitä siellä ei ole sitä ei luultavasti tarvitse...
Last weekend we visited Tallin in Estonia. We left on sunday and come back on monday. I googled to find shopping experiences and found some excellent blogs that tell how to find craft shops. We followed Tiina´s intructions.
So straight to Karnaluks we went...
You could say about the craft supplies that what they don´t have you probably don´t need...
Tässä oma vaivainen muliinilankakokoelmani... Jos siinä on jotain silmiinpistävää, niin vihreitä ei näytä olevan kuin yksi ja siinäkin on puolet turkoosia... Täytyy tehdä uusi reissu. Osa näistä oli jo entuudestaan, kaikki eivät siis ole uusia.

This is my own poor collection of these I-have-no-idea-what-they-are-in-english... It kind of sticks out that there is only one green and even that is half turqoise... I have to make an other trip. Some of these I had before so they are not all new.
Kahvi ja suklaa on Tallinnassa loistavaa. Kahvilat erilaisia kuin Helsingissä. Ihania "käsitehtyjä" kakkuja ja konvehteja. Tässä kahvilassa oli lisäksi labradorinnoutaja, joka kävi minuutin välein kysymässä kaikilta asiakkailta aikovatko he syödä kakkunsa loppuun...
Coffee and chocolate are excellent in Tallin. Cafeterias are different from those in Helsinki. Wonderful "hand made" cakes and pralines. In this cafeteria there was also a labrador retriever who come every other minute and asked the customers if they really were going to finsh their cakes...

Pienet kissat kasvavat...
Little cats grow up...

3 kommenttia:

kio kirjoitti...

me käytiin karnaluksissa taas toissapäivänä. Se on muuten Kristiina jonka sivuilla on ne lankakauppasuunnistusohjeet :)

selma kirjoitti...

Kivan kuuloinen matka ja hyvät ostokset! Kissulit supersuloisia!

KristiinaS kirjoitti...

Kiva kun on taas ollut hyötyä ja iloa ostos-ohjeista. Ja olet oikeassa, kahvilat ja varsinkin nuo kakut on ihan eri tasoa kuin täällä kotimaassa. Nam.