perjantai 31. joulukuuta 2010

Happy New Year!


Ensinnäkin Oikein Hyvää Tulevaa Vuotta kaikille lukijoille ja kanssabloggajille! Olette tarjonneet elämääni hengitysaukon ja jakamalla asioita tuntemattomien kanssa olen paahtanut läpi arjen ja asioiden. Kun yksi väsyy niin toiset jaksavat. Siksi en aio luopua bloggaamisesta. Kirjoitan vaikka kerran vuodessa jos en enempää jaksa. Tästä hommasta ei pidä ottaa paineita, tämän on tarkoitus olla hauskaa!
A Happy Happy New Year to all the readers and co-bloggers!
You have given me some time to breathe and by sharing things with strangers I have forced myself through the everyday life and things. When one gets tired the others continue. That is why I will not give up blogging. I will write once a year if that is all I can. We shouldn´t be burdened by blogging. This is supposed to be fun!Eräs blogiystävä sanoi: Hanki hamsteri... Siinä se on. Ei muuta kun suunnittelemaan pukineita. Tämä on siis kissojen.
Get a hamster... There it is. And off we go to design clothes for it. This actually belongs to the cats.

Miehet ovat kummallisia. Joskus. Tai siis useimmiten. Viime maanantaina katsoimme elokuvaa Julia and Juliet. Seuraavana päivänä tulin kotiin ja hellalla istui uusi kiiltävä pata. En ensin edes huomannut sitä, koska se oli niin hyvin maastoutunut hellan mustaan pintaan... Näin vain kortin ja mietin miksi hellalla on kortti...? Oooh! Pata! Joillekin miehille kannattaa näyttää noita leffoja.

Men are strange. Sometimes. Or actually most of the time. Last monday we were watching the film Julia and Juliet. The next day there when I come home there was this new shiny casserole sitting on the stove. I didn´t even see it at first because it camouflaged so well to the black stove surface... I saw the card and was wondering what it was doing there...? And then.. Oooh! A casserole! Sometimes it is worth showing there films to the men.
Nuo valtaavat kaikki paikat nykyään...
Those take over every place these days...

7 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana mössykkä tuo hamsteri.
Toivotan halauksien kera Onnellista uutta Vuotta.

mokkakissa kirjoitti...

hei enkuli, kiitos kun aina jaksat kommentoida, mutta en saa tolkkua mikä on sun oma blogi? se hillokellari kun on sellainen laari...

Soile kirjoitti...

haa, hamsteri siis. vieläkö se on hengissä? :D

hyvää uutta vuotta!

Quiltycat kirjoitti...

Happy new year, happy new year!...and you are the winner!
nichi

kio kirjoitti...

Iloista ja touhukasta uutta vuotta! Enkulin blogi on http://enkulinkasityot.vuodatus.net/ :)

ei pöllömpi kirjoitti...

Täällä on kova polemiikki mikä on hamsterin nimi???
Ja mahtaako kissat tykätä siitä??

Tuija kirjoitti...

Onnea uudelle alkaneelle vuodelle!

Aivan upea pata!!
Tästä tulee mieleen, kun syksyllä ajoin yhtä jenkkikissatuomaria lentokentältä hotelliin ja tuli puhetta, että ollaan kummatkin ostettu ammatiksemme taloustavaroita. Hän kysyi, mikä on mielestäni hienoin keittoastiabrandi ja ilmoitti omaksi suosikikseen Le Creuset:-) Ko. tuomari on vielä spesiaali siitä, että pitää erityisesti ragdolleista!