lauantai 21. marraskuuta 2009

Help!

Tässä on täkki, jonka valmistumista olen jo odotellut jonkin aikaa. Sen inspiraationa on Film in the Fridge-blogin Autumn blush-peitto.
Jostain syystä tämä peitto pääsi suoraan verenkiertooni ja kuolasin sitä aikani. Sitten päätin tehdä oman. Kankaat ja värit ovat sinne päin, mutta kummakseni peitto ilmoitti haluavansa muutaman tilkun äreää aniliinia esittämään ihmeköynnöksiä ja syklaameja sun muita syksyllä kukkivia... Valo Suomessa on kovin erilainen kun ameriikassa. Haha. Totta kuitenkin, valo ei täälläkään enää ole sama kuin pari kuukautta sitten, jolloin nuo värit näyttivät hyvältä, nyt valoa ei ole enää ollenkaan. Enkä muutenkaan saa tätä tikattua koska nuo hirttämättömät kissaoliot 3 kpl mellastavat kun pitäisi saada fyllingit paikoilleen.

This is the quilt that I have been waiting for. The inspiration come from Film in the Fridge, the Autumn blush quilt.
For some reason this quilt went streight to my blood stream and I was drooling for it for some time. Then I decided to make my own. The fabrics and colors are some what similar but to my surprise the quilt told me it wanted some pieces of a strong aniline to represent bougainvillea and cyclamens. The light in Finland is very different from the light America. Haha. Anyway the best time here is also over and the light has changed. Actually there is no light at all. And I can not quilt this anyway because those horrible creatures are raving on it.

1 kommentti:

Loving Life in Southern California! kirjoitti...

Absolutely beautiful ragdolls! Love them!